Herken je dat? Je houdt van reizen, maar doet dat graag op je eigen manier. Je wilt veel ruimte voor eigen inbreng in de reis die je boekt, of je nu individueel of in een groep reist. Liever ontwijk je de massa en zoek je de bijzondere authentieke plaatsen in het land dat je bezoekt, op je eigen manier en in je eigen tempo. Je voelt je niet op je plek bij massatoerisme maar jewilt wel graag hulp of advies bij het boeken van je reis. Een uitkomst hierop is het boeken van je reis bij een kleinschalige reisorganisatie.

Reizen is ontmoeten

Marlucia Travel is zo’n kleinschalige reisorganisatie. We we kiezen bewust voor een kleinschalige en persoonlijke manier van werken. Dit doen we voor zowel de reizigers die bij ons aankloppen als voor de mensen met wie we werken in Marokko. Wij geloven namelijk dat reizen een ontmoeting moet zijn. Een ontmoeting tussen de reiziger en het land en dat kan alleen als je dichtbij het land en haar bewoners kan komen.

kleinschalige reizen: reizen is ontmoeten

Voordelen om een kleinschalige reis bij Marlucia Travel te boeken

  • Wij zijn reisspecialist voor Marokko. Wij beschikken over enorm veel kennis over het land. Daarnaast voelen we een grote betrokkenheid bij Marokko
  • Maatwerkreizen zijn eerder regel dan uitzondering
  • We geloven in een persoonlijke benadering, je hebt altijd contact met dezelfde contactpersoon
  • Je hebt dezelfde garanties en (financiële) zekerheden zoals bij de grote reisorganisaties
  • Groepsreizen vinden plaats in kleine groepen
  • We overnachtingen bij voorkeur kleinschalige adressen
  • Wij ontwerpen de reis met jou samen en we zijn pas tevreden als het programma aan jouw wensen voldoet.
  • Na de reis nemen wij contact met jeop om de reis te evalueren

Marlucia Travel heeft zich daarom aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR). Dit is een belangenvereniging voor kleinschalige reisorganisaties die niet alleen onze belangen behartigt, maar daarnaast de kleinschalige reisspecialisten de gelegenheid biedt van elkaar te leren en elkaar te helpen.

Ook voor de reiziger biedt VvKR veel voordelen, zo kunt je op het Reisportaal op de website van VvKR zoeken naar een kleinschalige reisorganisatie die bij je past, bijvoorbeeld op organisatie, bestemming, type of soort reis.

voordelen van kleinschalige reisorganisatie

Contact

Ben je geïnteresseerd in een mooie rondreis door Marokko of ben je bneiwuwd hoe wij speciaal voor jou een unieke eis kunnen samenstellen? Neem dan contact met ons op. Wie weet tot ziens in Marokko.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit