Het team van Marlucía Travel

Latif en Marleen

Latif Laaouina (1963) studeerde Arabisch en Franse Letterkunde aan de Universiteit van Marrakech. Het avontuur riep hem echter en hij besloot te gaan reizen door Europa. Door zijn nieuwsgierigheid naar andere culturen en volkeren heeft hij van reizen zijn beroep gemaakt. Hij heeft voor verschillende reisorganisaties (Baobab Reizen, Summum Reizen) met passie gewerkt. Eerst als reisbegeleider en tourmanager, later als reisagent.

In 2000 breidde hij zijn reisagentschap uit en richtte hij een eigen touringcarbedrijf in Marokko op; Adicto Maroc. Zijn touringcars verhuurde hij aan diverse gerenommeerde Nederlandse reisorganisaties. In 2008 besloot Latif zich weer te concentreren op zijn passie: het organiseren en begeleiden van reizen. Latif is avontuurlijk, ondernemend en initiatiefrijk. Hij wil zijn liefde voor reizen en voor Marokko delen om zo iets te kunnen betekenen voor zijn geboorteland.
Latif-Laaouina

Marleen Nijdam (1978) studeerde Facility Management aan Hogeschool Diedenoort in Wageningen, waarna ze diverse sales- en klantfuncties bekleedde. Ze ging op reis wanneer ze kon: eerst in Europa, daarna ver erbuiten. Reizen is voor haar een manier om haar wereldblik te vergroten en meer te leren over zchzelf en de wereld om haar heen.

Jaren geleden heeft ze Marokko in haar hart gesloten en gaat er zo vaak mogelijk naar toe. Sinds enige jaren helpt ze Latif achter de schermen bij het organiseren van zijn reizen. Inmiddels verzorgt ze de complete (online) marketing voor Marlucía Travel en zoekt steeds naar nieuwe manieren om nog beter te vertellen over de schoonheid van Marokko. Ze hoop doormiddel van haar blogs en teksten te inspireren en zo, evenals Latif, iets terug te kunnen geven aan het gastvrije Marokko.
Marleen-Nijdam

Contact

Bij ons ben je van harte welkom voor een kop koffie of een glas Marokkaanse muntthee. We beantwoorden al je vragen over Marokko en onze reizen.

Vul het contactformulier in of stuur ons een e-mail en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 – 17.30 uur.

E-mail: info@marluciatravel.com
Telefoon: +31 6 39 759 449

Welkom! ¡Bienvenido   مرحبا

    Voornaam *

    E-mailadres *

    Telefoon *

    Bericht