Reis je liever niet met een groep, maar wel graag met een auto met chauffeur? Dat is geen probleem. We bieden diverse privé rondreizen door Marokko. We hebben deze met zorg samengesteld, maar als je iets zou willen aanpassen is dat geen probleem. Daarnaast is het altijd mogelijk om een reis volledig op maat samen te stellen.

Bepaal je eigen tempo

Met onze individuele rondreizen door Marokko ben je helemaal vrij om je eigen tempo te bepalen. We geven tips en adviezen, maar je bezoekt de bezienswaardigheden die jij graag wilt zien!

Ook de vertrekdatum en reisduur is volledig zelf te bepalen. De vluchten zijn niet in de prijs inbegrepen. Deze kan je zelf boeken. Wij adviseren u graag met het uitzoeken van uw vlucht. Naar Marokko vliegen diverse vliegmaatschappijen rechtstreeks, vanuit Nederland, België en Duitsland. Wanneer u aan ons doorgeeft hoe laat uw vlucht arriveert zorgen wij voor een transfer naar uw hotel. Wil je liever dat wij de vlucht voor je boeken? Dat is geen probleem, we vragen daar € 25,- extra boekingskosten voor. Deze dienst staat los van deze reis.

Marokko Specialist

Wij zijn Marokko-specialist en we hebben onze reizen met zorg samengesteld. We werken niet met tussenpersonen, maar altijd rechtstreeks met de hotels, gidsen en andere leveanciers. Dat is fijn, wat hierdoor is bijna alles mogelijk en we weten zeker dat onze partner eerlijk betaald krijgen.

Wat zijn jouw wensen?

De privé rondreizen op deze website kun je aanpassen aan jouw wensen:

  • Een dagje langer of korter blijven?
  • Of bezoek je graag nog een andere stad of regio?
  • Heb je bepaalde wensen voor een leuke activiteit of excursie?

Wij willen dat jij jouw droomreis door Marokko krijgt en zorgen voor de reis die bij jou past!

Wil je één van onze reizen boeken?

Heb je interesse in deze reis met een woestijnexcursie en een bezoek aan Marrakech? Heb je nog vragen of wil je meer weten over Marokko? Stuur dan een bericht met jouw vraag, je naam en telefoonnummer en wij nemen dan contact met jou op.

Maak een afspraak

Op al onze reizen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze vindt u hier.