Houd je ervan om met een groep op pad te gaan? Dat kan met Marlucia Travel. Enkele malen per jaar organiseren wij bijzondere groepsreizen naar Marokko. Tijdens deze reizen ontmoet je niet alleen het mooie land Marokko en haar gastvrije bewoners, maar je ontmoet ook je medereizigers. Een deel van het programma is gezamenlijk, daarnaast zorgen we voor genoeg ruimte en tijd om je eigen invulling aan de reis te geven. Je bepaalt dan helemaal zelf of je nog alleen op pad wil, of met groepsgenoten.

Kleine groepen

Wij reizen met kleine groepen en onze groepsreizen worden altijd begeleid door een ervaren Nederlandse reisbegeleider. De reisbegeleider zorgt dat jullie reis goed verloopt en bij hem of haar kan je altijd terecht met vragen of voor tips. Ontdek hieronder welke groepsrondreizen we in de planning hebben staan?

Groepsreizen op maat

Wil je met een eigen gezelschap op reis? Ook dat is geen probleem. We organiseren namelijk ook groepsreizen op maat. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij vrijwel alles voor jouw gezelschap organiseren. Waarbij alles geheel op maat voor jouw groep gemaakt.

 

Wil je één van onze reizen boeken?

Heb je interesse in één van onze reizen? Heb je nog vragen of wil je meer weten over Marokko? Stuur dan een bericht met jouw vraag, je naam en telefoonnummer en wij nemen dan contact met jou op.
Maak een afspraak
Op al onze reizen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze vindt u hier.