Ons reisaanbod voor Marokko

Marlucia Travel biedt verschillende soorten reizen aan. Houdt onze website goed in de gaten, want we bedenken ook steeds weer nieuw reisaanbod. We zijn gespecialiseerd in reizen op maat en organiseren daarnaast regelmatig kleinschalige groepsreizen.

In elk seizoen regelen we individuele rondreizen voor twee personen of voor een gezin. Deze reizen stemmen we helemaal af op de wensen van onze klanten.

Ideeën voor mooie reizen door Marokko

Ervaar met Marlucía Travel een reis langs de oude Koningssteden, de honderden kasbahs en oases en zie de spectaculaire uitzichten in het Atlas- en het Rifgebergte. Misschien slaapt u wel een nacht onder de sterren in de woestijn of zoekt u juist rust en luxe aan één van de mooie stranden langs de Atlantische- of Middellandse Zeekust. Ook voor actieve vakanties is er enorm veel keuze, denk aan fietsen, wandelen, kite-surfen golven en paardrijden. En u zult zeker culinair genieten, want de Marokkaanse keuken in ongekend en heerlijk!

Naar Marokko met Marlucia Travel

Marlucía Travel vraagt aan u wat u wilt beleven op uw reis, wij geloven echt in reizen op maat. Of het nu groepsreizen of individuele reizen zijn, wij willen uw wensen weten. Wij denken met u mee en geven u eerlijke adviezen om zo samen uw perfecte vakantie naar Marokko samen te stellen. Het is immers uw avontuur.

Neem gerust contact met ons op, via 06-39 759 449 of info@marluciatravel.com en we gaan samen met u aan de slag om uw perfecte reis samen te stellen.