Reis op maat

Realiseer jouw droomreis naar Marokko

Wil je graag naar Marokko, maar kan je jouw ideale reis niet vinden? Dan kunnen wij samen met jou je eigen reis op maat samenstellen, helemaal afgestemd op jouw wensen en budget.

Of je nou op reis wilt met het hele gezin, met een groep vrienden of met collega’s. Bij ons is alles mogelijk en je ontvangt een reisadvies op maat.

 

Persoonlijke benadering

We geloven in een persoonlijke benadering en onze missie is om jou een onvergetelijke reis te bezorgen en het prachtige land Marokko en haar bewoners te ontmoeten. Door onze jarenlange ervaring in reizen en kennis over Marokko kunnen we je niet alleen inspireren, maar ook van praktisch advies voorzien. We weten waar we het over hebben.

We nodigen je uit om inspiratie op te doen op onze website en we kunnen ook altijd een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek. We geven u graag persoonlijk advies over uw droomreis naar Marokko.

 

Marokko is dichtbij

Marokko is dichtbij, maar je bent in een compleet andere wereld. Marokko is een ongelofelijk divers land, met ongekende mogelijkheden voor unieke vakanties en rondreizen.

De natuur in Marokko is zo mooi, met haar prachtige kusten en ruige bergen. En wat denk je van de oases en woestijnen? In Marokko kan je heerlijk eten en verblijven in comfortabele hotels tot sprookjesachtige riads.

 

Voorbeelden van Reizen op maat

  • Gezinsreis
  • Honeymoon
  • Op pad met je vriend(inn)en
  • Thema-reizen (wandelen, koken, ambachten, textiel, foto, etc)
  • Coachingsreizen en Inspiratiereizen
  • Combinatiereizen stad en natuur

 

Contact

Heb je interesse om een mooie reis naar Marokko te maken? Vul dan ons contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. U kun ons uiteraard op bellen, onze contactgegevens staan hier.

Meer lezen?

De beste plek om de Sahara te bezoeken is Marokko
Ontdek de geheime tuinen van Marokko
10 redenen waarom reizen je gelukkig maakt