Laat de voorpret voor een heerlijke vakantie hier beginnen en kom ook op zaterdag 6 mei a.s. naar het Reiscafé Arnhem. We hebben ditmaal voor een andere locatie gekozen, namelijk Helder Eetcafé aan de Rosendaalsestraat 279 te Arnhem.

Maak op deze gezellige middag kennis met het reisaanbod van Marlucia Travel, CityMate, Michel Verrast en Herzegovina Lodges! We willen op een laagdrempelige manier persoonlijk kennismaken en jou van alle informatie te voorzien over onze bestemmingen van 2017. Naast informatievergaring zorgen wij ook voor een gezellige namiddag/avond!

Het ontvangst is om 15:00 uur. En wat is de eindtijd? We zien wel… wie weet besluit jij wel een hapje te eten en te genieten van de heerlijke gerechten en later op de avond om 20.00 uur live muziek. De keuze is aan jou! Meer informatie over Helder Eetcafé vind je op hier.

 

Aanwezige reisorganisaties op her Reiscafé

De aanwezige reisorgansaties zijn:
* CityMates (www.CityMates.nl) (voor informatie over stadsactiviteiten, weekendje weg en stedentrips)
* Proef Balkan en Herzegovina Lodges (www.hercegovina-lodges.com) (voor o.a. informatie over de citytrip Sarajevo (april 2017)
* Michel Verrast (www.michelverrast.nl) (verrassingsreizen in Nederland en België)
* Marlucia Travel (www.marluciatravel.com) (voor o.a. informatie over de citytrips Marrakech en Fes (maart en mei 2017)

 

Informeel

Het is een informeel samenzijn zonder strak programma of presentaties. Gewoon gezellig met elkaar in gesprek gaan onder het genot van een hapje en drankje en meer te weten komen over het aanbod van deze reisorganisaties. We hebben de Borrelkamer gereserveerd voor dit reiscafé, bij binnenkomst links. De Wereldkeuken ligt op loopafstand van station Velperpoort.

Kortom; kom gezellig om andere mensen te ontmoeten, ook al ben je niet direct van plan om op reis te gaan. Graag tot ziens!

 

Aanmelden en informatie

Aanvang: 15:00 uur
Adres: Helder Eetcafé aan de Rosendaalsestraat 279 te Arnhem
Kosten: geen, drankjes en evt. hapjes en eten zijn voor eigen rekening.
Aanmelden is fijn! (ivm reserveren van het aantal plaatsen). Stuur een bericht naar info@marluciatravel.com

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit