Even voorstellen

Hoi! Welkom bij Marlucía Travel, leuk dat je er bent! Wij willen ons even voorstellen: wij zijn Latif en Marleen en door middel van onze blog willen we je kennis laten maken met Marokko, een land met een enorme diversiteit aan cultuur,  natuur, oude geschiedenis en prachtige producten. Daarnaast willen we je ook onze persoonlijke ervaringen met je delen.

 

Latif

15Reizen is voor mij vooral een manier om meer uit het leven te halen, en ontmoetingen te creëren. Jarenlang heb ik rondgetrokken. Dat begon al toen ik toen ik twaalf jaar oud was en op de fiets van mijn vader vanuit ons kleine dorpje in mijn eentje naar de Atlas fietste. Later, na mijn studie, ben ik de wereld ingetrokken en heb ik op vele plaatsen in Europa gewoond en daarnaast door veel Arabische landen gereis.
Hierdoor ben ik rijk aan  heel veel mooie belevenissen en kennis, zowel privé als voor mijn werk. Mijn verhalen en avonturen wil ik op deze blog met je delen. En ik zal tips delen over reizen en over Marokko natuurlijk. Ik nodig je uit om ook jouw ervaringen met mij te delen zodat we elkaar kunnen inspireren.

 

9Marleen

Reizen is voor mij een manier om mijzelf te verrijken, om nieuwe en onbekende terreinen te ontdekken kortom mijn wereldblik te vergroten.  Ik ben al vaak op rondreis geweest, op diverse plekken op de wereld geweest en Marokko is het land die mij het meest inspireert en waarvoor ik ben gevallen.

Ik wil hier vertellen over de schoonheid van Marokko, over de prachtige producten die je er kan vinden,over de interessante geschiedenis en de schoonheid van de natuur. Ik hoop je te inspireren om ook een droomreis naar Marokko te maken. En natuurlijk hoor ik ook graag jouw ervaringen en verhalen.

 

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit